Arrangement “Le destin Romanitique”

een unieke ervaring op de vaart

Bij een Destin Romantique arrangement geniet u een ganse dag van een gerenoveerde roeisloep die ooit dienst deed op de vijvers van het kasteel van Versailles.

U kan varen richting Brugge of stopt aan een van de vele mooie aanlegsteigertjes onderweg.  Dé ideale plaats om te genieten van de rust, natuur en elkaar.

Aan boord van de 4m lange “Le Petit Destin” (geen stress, de kiel van de boot maakt hem héél stabiel en de elektrische motor maakt dat roeien enkel hoeft als u er zelf zin in heeft) zie je het prachtige polderlandschap voorbijglijden.

Een luxueuze picknickmand met versnaperingen, drank, wijn (rood, wit of parel) en een vers bereide seizoensgebonden middaglunch, leggen wij voor u aan boord.

Varen kan zonder specifieke vergunning of ervaring. Uiteraard staan we klaar om u even op weg te helpen om een veilige vaart te garanderen.

Prijs voor 2 personen: €275 inclusief 1 overnachting of €455 voor 2 overnachtingen.

 
lekoksurmer.jpg

Arrangement “Le destin culinaire”

een culinaire ontdekking

We bieden onze gasten een unieke ervaring om culinair te genieten in de buurt. bij “Le Kok sur mer

Dit kleinschalig culinair restaurant uitgebaat door het jonge koppel Nele en Jean-Philippe is een verborgen parel in de kuststreek. Het koppel heeft jarenlang ervaring opgedaan bij grote chefs als Wout Bru en werkte ondermeer in de Karmeliet en De Savarin. In hun huiselijk restaurant bieden ze een verrassende en verfijnde keuken.

Dit kleinschalig restaurant, de warme aankleding en de spontane bediening maken van een culinair diner bij ’Le Kok Sur Mer een onvergetelijke belevenis.

Het  culinair arrangement “le destin culinaire” bestaat uit de menu 4 gangen BIB Gourmand :

  • Culinair 4 gangen menu

  • Luxe wijnarrangement

  • Koffie

  • Shuttle service van bij onze ligplaats tot voor de deur van het restaurant (retour met taxi niet inbegrepen)

Prijs voor 2 personen: €335 inclusief 1 overnachting of  €515 met 2 overnachtingen

 
 

Beide arrangementen kunnen gecombineerd worden of zijn mogelijk voor meerdere personen.
Voor meer info neem je best even contact op.