Arrangement “Le destin Romanitique”

een unieke ervaring op de vaart

Bij een Destin Romantique arrangement geniet u een ganse dag van een gerenoveerde roeisloep die ooit dienst deed op de vijvers van het kasteel van Versailles.

U kan varen richting Brugge of stopt aan een van de vele mooie aanlegsteigertjes onderweg.  Dé ideale plaats om te genieten van de rust, natuur en elkaar.

Aan boord van de 4m lange “Le Petit Destin” (geen stress, de kiel van de boot maakt hem héél stabiel en de elektrische motor maakt dat roeien enkel hoeft als u er zelf zin in heeft) zie je het prachtige polderlandschap voorbijglijden.

Een luxueuze picknickmand met versnaperingen, drank, wijn (rood, wit of parel) en een vers bereide seizoensgebonden middaglunch, leggen wij voor u aan boord.

Varen kan zonder specifieke vergunning of ervaring. Uiteraard staan we klaar om u even op weg te helpen om een veilige vaart te garanderen.

Prijs voor 2 personen: €275 inclusief 1 overnachting of €455 voor 2 overnachtingen.

 
tjonggerecht_23.jpg

Arrangement “Le destin culinaire”

een culinaire ontdekking

We bieden onze gasten een unieke ervaring om culinair jong talent te ontdekken bij restaurant ’t Jong gerecht in Brugge (www.tjonggerecht.be)

Dit kleinschalig culinair restaurant uitgebaat door het jonge koppel Emmanuel Niess en Lisa De Clerck is een verborgen parel in het centrum van Brugge. Emmanuel heeft gewerkt in de keukens bij maar liefst 3 verschillende sterren restaurants en heeft vanuit deze ervaring zijn eigen creatieve culinaire stijl uitgewerkt. Met dagverse producten tovert hij ware culinaire kunstwerken op tafel. Lisa schenkt als sommelier verrassende wijnen.

Dit kleinschalig restaurant, de strakke aankleding en de spontane bediening maken van een culinair diner bij ’t Jong gerecht een onvergetelijke belevenis.

Het  culinair arrangement “le destin culinaire” bestaat uit:

  • Culinair 5 gangen menu “le Fabuleux”
  • Luxe wijnarrangement
  • Shuttle service van bij onze ligplaats tot voor de deur van het restaurant (retour met taxi niet inbegrepen)

Prijs voor 2 personen: €335 inclusief 1 overnachting of  €515 met 2 overnachtingen

 
 

Beide arrangementen kunnen gecombineerd worden of zijn mogelijk voor meerdere personen.
Voor meer info neem je best even contact op.